Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemine (VERBİS) kayıt kapsamında mısınız?

Kişisel veri işleme envanteri oluşturdunuz mu?

Çalışanlarınıza eğitim ve farkındalık çalışmaları yaptınız mı?

Firmanıza özel Kişisel Verileri İşleme ve Koruma Politikası oluşturdunuz mu?

Firmanızın kişisel verisi işlenen ilgili kişilerin aydınlatılması kapsamındaki yükümlülükleri yerine getirdiniz mi?

Aydınlatma yapılması, açık rıza alınması, özel nitelikli kişisel verilerin korunması gibi gerekli prosedürleri belirlediniz mi?

KVKK kapsamında gizlilik sözleşmeleri veya taahhütnameleri ile ilgili gerekli çalışmaları yaptınız mı?

Yetki matrisi oluşturdunuz mu?

Log kayıtlarını, gizlilik çerçevesinde 5651 sayılı kanuna uygun formatta (zaman damgalı) muhafaza ediyor musunuz?

SIEM (Security Information and Event Management) yazılımları kullanıyor musunuz?

Güvenlik duvarları kullanıyor musunuz?

Saldırı Tespit ve Önleme Yazılımları kullanıyor musunuz?

Minimizasyon ilkesi gereğince kişisel veriler için veri maskeleme çalışmaları yapıyor musunuz?

Veri yedekleme sistemleri kullanıyor musunuz?

Güncel anti-virüs sistemleri kullanıyor musunuz?

İşlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalktığı hallerde kişisel verileri silme, yok etme veya anonim hale getirme çalışmaları yapılıyor mu?

Disiplin yönetmeliklerinde KVKK ile ilgili maddeler var mı?

Nihai tüketiciye satış yapılmakta mı?

İnternet üzerinden satış yapılmakta mı?

İthalat ihracat yapılmakta mı?

Sonuçları Göster
Hakkımızda
Ticaret hayatının dijitalleşmeye başlaması ile riskler de dijital ortamdan kaynaklanmış ve veri güvenliği önem kazanmıştır. Bu kapsamda siber saldırıların ve açıkların yanı sıra şirketlere ve kişilere ilişkin verilerin internet ortamında ulaşılabilir olması ile ticaret ve özel hayatın korunması yani veri gizliliği ihtiyaç haline gelmiştir.

DEVAMI

Gizlilik ve Kullanım
Verko İletişim

Ofisim İstanbul İş Merkezi Tugay Yolu Cad. No:20 B Blok Kat:7 D:39 Cevizli / Maltepe / İstanbul

0(216) 418 21 25
0(535) 344 36 32
0(535) 344 36 64

info@verko.com.tr

Open chat